Zatvori
Poslovni Puls
05/01/2012

Veliki zagovornik reindustrijalizacije Vladimir Ferdelji ušao u vladu Zorana Milanovića!?

Iako je još do nedavno tvrdio kako ga politika previše ne zanima, Vladimir Ferdelji danas je i službeno ušao u vladu SDP-ovog premijera Zorana Milanovića...

Na današnjem zatvorenom dijelu druge sjednice, Vlade je Vladimira Ferdeljija imenovala novim pomoćnikom ministra pomorstva, prometa i infrastrukture. Ipak, valja napomenuti kako još uvijek nemamo službenu potvrdu da je zaista riječ o bivšem direktoru Elektrokontakta.

Ferdelji je dobio simpatije javnosti svojim istupima o potrebi ponovne reindustrijalizacije hrvatskog gospodarstva. Nakon što je sredinom prosinca prošle godine napustio direktorsko mjesto u Elektrokontaktu, spekuliralo se kako je jedan od razloga njegovog izlaska iz tvrtke upravo mogućnost ulaska u aktivnu politiku.

Ako trebate skraćenu verziju lika i djela Vladimira Ferdeljija najbolje da pogledate njegovo nedavno gostovanje u emisiji "Nedjeljom u 2".

Pročitajte još:

- KOMENTAR: Suočimo se s istinom, bez reindustrijalizacije Hrvatska je osuđena na siromaštvo i izumiranje

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram