Zatvori
Poslovni Puls
30/12/2011

Nakon skandaloznih izjava o australskim turistima - Pave Župan Rusković dobila otkaz

Nakon što su cijelu Hrvatsku obišle skandalozne izjave bivše hrvatske ministrice turizma koja je kazala kako bi najbolje bilo zabraniti dolazak mladih turista iz Australije i Novog Zelanda - dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić brzo je reagirao...

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić primio je jučer Pavu Župan Rusković te je izvijestio da je Turističkoj zajednici Grada Dubrovnika predložio da se njen angažman u Destinacijskom managementu, koji ugovorom traje do 31. prosinca 2011. godine više ne produžava, prenosi DubrovačkiVjesnik.

Očito je da se gradonačelniku nije svidjelo što je Župan Rusković mlade Australce i Novozelanđane nazvala pijančinama i nesmotreno izjavila da 'nisu trebali ni dolaziti'.

"Dubrovnik je otvoren i slobodan grad u kojem su svi dobrodošli, a zajednički cilj svih uključenih u dubrovački turizam treba biti postizanje kvalitete ponude i jamstva sigurnosti i ugodnog boravka posjetiteljima bez obzira na njihovo porijeklo ili dob", rekao je Vlahušić.

Prema nedavno objavljenim informacijama, Župan Rusković je do sada kao Vlahušićeva savjetnica za turizam primala mjesečnu bruto naknadu od 11.450 kn.

Pročitajte još:

- Može li hrvatski turizam na EU tržištu od 500 milijuna stanovnika pronaći novi generator rasta?

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram