Zatvori
Poslovni Puls
16/12/2011

Hej mesojedi, otvoren je prvi hrvatski Kentucky Fried Chicken (KFC) restoran u Arena Centru

Evo nešto za ljubitelje brze hrane i pohane piletine...

Američki lanac restorana brze prehrane s jelima od piletine Kentucky Fried Chicken (KFC) otvorio je jučer u zagrebačkom Arena Centru svoj prvi restoran u Hrvatskoj. Predstavnici holdinga AmRest koji upravlja KFC-om tom su prigodom kazali da će u prvom hrvatskom KFC restoranu biti zapošljeno oko 30 djelatnika, a ta bi brojka u sljedeće tri godine mogla narasti jer je u planu otvaranje novih 12 do 20 restorana diljem Hrvatske. Naravno, ovisno o tome kako će Zagrepčani prihvatiti KFC koji se u Arena Centru smjestio nasuprot već postojećem McDonald'su.

"Iskreno vjerujemo kako će hrvatski građani prepoznati novi i bolji izbor koji im KFC donosi; mi nudimo svježu hrvatsku piletinu, koja nudi jedinstven okus zahvaljujući ručnoj pripremi i našem tajnom receptu. Mi smo razvojna kompanija. Započeli smo s jednim restoranom u Poljskoj, a danas upravljamo s više od 650 restorana u svijetu", rekao je Jacek Trybuchowski, direktor AmResta za Jugoistočnu Europu i tržišta u razvoju.

KFC će u Hrvatskoj će piletinu nabavljati od varaždinske Koke, tvrtke u sastavu Vindije.

KFC u svijetu danas zapošljava više od 20.000 ljudi, a a svakog dana u 109 zemalja svijeta poslužuje preko 12 milijuna potrošača. KFC je osnovao Amerikanac Harland Sanders prije više od sedamdeset godina, a mnogi tvrde kako je tajna KFC-ovog uspjeha svježa piletina pripremljena s tajnim receptom koji sadrži mješavinu 11 biljaka i začina.

Ako Vas nešto ovakvo privlači -  sada znate gdje možete ugrabiti komad sočne piletine...

Pročitajte još:

- FAST FOOD: U Hrvatsku stižu američki lanci brze prehrane Kentucky Fried Chicken i Burger King!

Foto: @zvjer

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram