Zatvori
Poslovni Puls
30/11/2011

Nadan Vidošević zbog bolesti povlači se s mjesta predsjednika Uprave Kraša, ali ostaje na čelu HGK

Predsjednik Uprava Kraša i Hrvatske gospodarske komore (HGK) najavio je povlačenje iz Kraša zbog posljedica virusnog meningitisa od kojeg je bolovao još ovog ljeta...

"Kraš kao najveći proizvoñač konditorskih proizvoda u regiji ima sve pretpostavke daljnjeg uspješnog razvoja i još kvalitetnijeg pozicioniranja u promijenjenim uvjetima poslovanja koje će nam donijeti članstvo u Europskoj Uniji te istovremeni izlazak iz CEFTA-e. Uvjeren sam da će Kraš na najbolji mogući način odgovoriti tim izazovima, a ja ću kao savjetnik Uprave nastojati maksimalno pomoći svojim iskustvom i savjetima. Ipak, držim da je došlo vrijeme da mlañe snage preuzmu kormilo Kraša koji je zakoračio u svoje drugo stoljeće", stoji u priopćenju za medije koje je poslano iz Kraša.

U samoj objavi navodi se kako je Nadan Vidošević podnio ostavku iz "osobnih razloga" iako se neslužbeno može doznati kako Vidošević treba dodatnu liječničku skrb zbog posljedica virusnog meningitisa od kojeg je bolovao ovog ljeta.

Iz HGK poručuju kako će Vidošević zadržati nedavno osvojenu funkciju predsjednika komore.

Što se tiče Kraša - Uprava kompanije na mjesto predsjednika izabrala je Damira Bulića. Bulić je svoju karijeru započeo 1999. godine u Krašu kao pripravnik u Sektoru financija i kontrolinga. Obavljao je poslove analitičara novčanog tijeka te menadžera za koordinaciju potraživanja i obveza Društva. Na funkciju direktora Službe financija imenovan je 2004. godine, a 2011. godine postaje član Uprave Društva.

Bez obzira na povlačenje s mjesta predsjednika Kraša, Vidošević u Krašu ostaje kao "savjetnik Uprave društva".

Pročitajte još:

- Hrvatska do Pekinga: Vidošević bogate kineske ulagače upoznao s mogućnostima ulaganja u Hrvatsku

Foto:NadanVidosevic.com

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram