Zatvori
Poslovni Puls
09/11/2011

EKSPANZIJA: Austrijski "cargo-partner" otvorio ured u dalekoj Maleziji

Međunardna logistička kompanija cargo-partner otvorila je vlastiti uredu u Subang Jayi u Maleziji. Austrijska kompanija je svojim otvaranjem novog ureda proširila svoju mrežu na jugoistočni dio Azije, s tim da je još uvijek u ekspanziji...

Ured je smješten u srcu Subang Jaya, tako da je u blizini pomorskih luka i najveće zračne luke u Kuala Lumpuru. Zračna luka Kuala Lumpur International je najveće i najvažnija zračna luka u Maleziji, kroz nju godišnje prođe 40 milijuna putnika i 1.2 milijuna tona tereta, u svijetu je na visokom 28. mjestu.

Infrastruktura u Maleziji je dobro napredovala, pogotovo u zapadnim dijelovima. Najvažnija cesta zvana Expressway koja se proteže preko cijele države, povezuje Tajland na sjevernoj granici i Singapur na jugu. Slična  je željezničkoj infrastrukturi koja ovisi o uskotračnoj pruzi.  Pozicija između Južnog Kineskog mora i tjesnaca Malacca osigurava napredak u pomorskom poslu. Najvažije pomorske luke na Maleziji su Penang, Tanjung Pelapas i Pasir Gudang. Nadalje, postoji 7200 km plovnih putova, 4000 km koji su smješteni na istočnoj obali i koristi se umjesto slabo razvijenih cestovnih putova.

 Put ekspanzije cargo-partnera

Nakon zadnjeg otvaranja ureda u Tijanjinu u Kini cargo-partner nastavlja sa ekspanzijom. Otvorenjem ureda u Maleziji ekspanzija ne prestaje u jugoistočnoj Aziji.

"Uvjereni smo u potencijalni daljnji razvoj jugoistočne Azije posebice zapadne Malezije. Ne samo da je od velike važnosti u poslovanju sa Europom, već je ekonomski povezana i sa svojim susjedima Singapurom i Tajlandom s tim da dobro stoji unutar Azijskog tržišta i povezana je sa svim zemljama u regiji Zaljeva. Obavljat ćemo dosta poslova u Maleziji koji su odlučeni i tiču se Singapura i Europe, s tim da ne utječu na te zemlje", rekao je Stefan Krauter, predsjednik uprave cargo-partner.

Tvrtka cargo-partner je međunarodna špedicija, prisutna u cijelom svijetu i specijalizirana na području transporta i skladištenja. Brz rast kompanije proizlazi organiziranjem zračnog, pomorskog i kamionskog prijevoza za domaće i strane kupce. Usluge cargo-partnera su usmjerene na optimizaciju skladišnog prostora.

Kompanija cargo-partner je prisutna u cijelom svijetu sa više od 100 ureda i 2400 djelanika u 28 zemalja svijeta i godišnjim prometom u 2010. godini od 470 milijuna eura.

SPONZORIRANA VIJEST

Foto:dnawebworld.com

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram