Zatvori
Jasmin Hadzic
14/10/2011

Seks, alkohol i...internet startupovi! Snima se Big Brother s internet poduzetnicima iz Silicijske doline...

Baš kada smo pomislili da smo vidjeli sve - od brkatih kamiondžija do poludjelih drvosječa, stiže vijest o snimanju reality showa u Silicijskoj dolini...

NBC-jeva tv kuća "Bravo" koju smo upoznali po umobolno lošim reality show-ovima poput "The Real Housewives" i "Next Top Model" potajno se priprema za snimanje novog reality showa i to u srcu kalifornijske tehnološke industrije, Silicijskoj dolini.

Kako prenose američki mediji, Bravo želi okupiti hrpu mladih nedokazanih internet poduzetnika koje će smjestiti pod isti krov i omogućiti im sve resurse za proizvodnju sljedećeg velikog internet hita. No, budući da ne bi bilo previše zanimljivo gledati mlade Amerikance kako cijeli dan vise za računalom, Bravo će ekipu dobro opskrbiti s alkoholom i veselim noćnim izlascima. Da, dragi prijatelji - seks, alkohol i internet startupovi.

Tko će sada reći da svijet internet startupova nije ušao u mainstream kulturu?

Producenti su navodno već poslali email suosnivaču Digga Kevinu Roseu i zatražili njegovo sudjelovanje u realityju. Kevin im je samo poslao kratku poruku "bljak, ostanite u Los Angelesu".

U oglasu Bravo navodi da se traže ljude koji žestoko rade, ali još žešće partijaju.

Što reći na sve ovo? S jedne strane i ovo je dokaz da tamo negdje postoji tv publika koju zanima svijet internet kompanija.

S druge strane...

Vjerojatno bismo radije gledali svježe obojen zid kako se suši nego hrpu mladih nadobudnih Amerikanaca koji se opijaju do besvijesti i foliraju da se u svakom od njih krije novi Steve Jobs ili Mark Zuckerberg.

Što Vi kažete na ideju "Big Brothera" u Silicijskoj dolini?

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram