Zatvori
Poslovni Puls
05/10/2011

Lanac striptiz klubova pozvao siromašne britanske studentice da rade za njih i tako plate skupu školarinu

Zaista neobična poslovna ponuda...

U razgovoru za jednu lokalnu BBC-jevu radio postaju, potpredsjetnik lanca striptiz klubova "Spearmint Rhino" pozvao je siromašne britanske studentice koje ne mogu plaćati sve skuplju školarinu da razmisle o...skidanju za novac.

"Troškovi studiranja rastu i studenti znaju da mogu doći kod nas i zaraditi novac za puko preživljavanje. Barem u Separming Rhino-u radite u svjetski poznatom brendu, sigurnom i zabavnom okruženju. Studenti bi mogli raditi i puno gore stvari", rekao je John Specht iz Spearminta i rekao da su njihova vrata otvorena za sve studentice koje skidanjem požele zarađivati novac za daljnje školovanje.

Nevjerojatno inspirativna ponuda...

Prošle godine Veliku Britaniju su zahvatile velike studentske demonstracije nakon drastičnog podizanja cijene prosječene školarine. Kraj (pre)skupih školarina mnogi studenti u Velikoj Britaniji jedva spajaju kraj s krajem, tako da će sigurno biti i onih studenata koji će se odlučivati za "nečasne" radnje kako bi nekako premostili sindrom praznih novčanika.

Huffington Post prenosi izjavu studenice "Marie" iz Newcastlea koja priznaje da se bavi striptizom jer tako može zaraditi puno više nego na "običnom" poslu.

"Ne volim to raditi. Ali mogu raditi kada god želim i za jednu noć zaradim 500 funti. Da sam prihvatila posao konobarice zarađivala bi oko 50 funti", priča Maria.

Eto cure - sada znate što Vam je činiti kada Vam ponestane novca...

Pročitajte još:

- Evo kako izgleda društvo znanja u kapitalizmu: Njemački studenti se prostituiraju kako bi platili školarinu

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram