Zatvori
Poslovni Puls
23/09/2011

FAST FOOD: U Hrvatsku stižu američki lanci brze prehrane Kentucky Fried Chicken i Burger King!

Hrvatska bi uskoro mogla postati bogatija za ne jedan, već za dva američka lanca brze prehrane...

Ljubitelji masne i nezdrave hrane, imate razloge za zadovoljstvo - u Hrvatsku stižu dva američka lanca brze prehrane Kentucky Fried Chicken (KFC) i Burger King.

Tvrtka koja upravlja poznatim američkim fast food lanacima AmRest na portalu Posao.hr objavila je oglase u kojima se traže voditelj restorana, njegov pomoćnika, šef smjene i specijalist za nabavu, a rok za prijave zadnji je dan rujna.

Kako pišu mediji, AmRest upravlja s više od 400 restorana i zapošljava oko 16.000 zaposlenika u Europi i SAD-u.

Prema trenutno raspoloživim informacijama, AmRest još uvijek nije čvrsto odlučio da otvara KFC i Burger King u Hrvatskoj -  već je u tijeku ispitivanje tržišta.

Što se tiče nama susjednih zemalja, AmRest je otvorio Kentucky Fried Chicken u Srbiji, dok se iza slovenskog Burger Kinga krije Sportina Grupa koja je u vlasništvu jednog od najbogatijih Slovenaca Bahtijara Bajrovića.

Nadamo se da ova priča neće završiti kao i ona s Starbucksom kada se govorilo o "sigurnom" dolasku poznatog lanca kafeterija, da bi se na kraju sve pretvorilo u jedno veliko ništa...

Pročitajte još:

- Daily Fresh se zatvara – krah ideje o domaćem gurmanskom lancu restorana!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram