Zatvori
Poslovni Puls
21/09/2011

Winning: Charlie Sheen od Warner Brosa dobiva odštetu tešku 125 milijuna dolara!

A baš smo se pitali zašto je Charlie Sheen ovih posljednjih dana tako dobre volje i vidno "prisebniji" nego do prije nekoliko mjeseci...

Nekadašnja zvijezda sitcoma "Dva i pol muškarca" Charlie Sheen ima puno razloga biti zadovoljan! Kako prenose američki tabloidi, Sheen, koji se u posljednje vrijeme ponaša vidno "normalnije" i izgleda zdravije, uskoro bi trebao staviti svoj potpis na sporazum s bivšim poslodavcem, filmskim studijom Warner Bros, od kojeg će primiti 25 milijuna dolara.

Kao bonus, Sheen će u idućih 7 do 10 godina primati i tantijeme od emitiranja starih epizoda gore navedenog sitcoma na čemu bi trebao zaraditi dodatnih 100 milijuna dolara.

Podsjetimo, Warner Bros je otpustio Sheena nakon cijelog niza javnih skandala pod utjecajem alkohola i drugih supstanci. Sheen je tada tužio Warner Bros i tražio odštetu od 100 milijuna dolara tvrdeći cijelo vrijeme da je spreman nastaviti snimati popularnu televizijsku seriju.

Da skandala nije bilo, Sheen bi ove sezone na snimanju serije zaradio oko 38,4 milijuna dolara, bez bilo kakve dodatne zarade od emitiranja starih epizoda.

Ovako ispada da je više zaradio dobivši otkaz.

Veliki "winning" za Charliea Sheena koji sada (opet) tvrdi da je raskrstio s drogom i alkoholom. A njega je navodno uspješno na tv ekranima zamijenio Ashton Kutcher.

Pročitajte još:

- Charlie Sheen prodaje svoju 7,2 milijuna dolara vrijednu vilu na Beverly Hillsu (FOTO)

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram