Zatvori
Poslovni Puls
19/09/2011

Švaler Dominique Strauss-Kahn priznao da je ipak spavao sa "silovanom" sobaricom iz New Yorka

Bivši predsjednik MMF-a Dominique Strauss Kahn po prvi put je nakon oslobađajuće presude progovorio o kobnim događajima u njujorškom hotelu koji su doveli do njegovog uhićenja...

U velikom intervjuu za francusku televiziju TF1 Dominique Strauss-Kahn priznao je da je imao odnos s tamnoputom sobaricom u luksuznom njujorškom hotelu, no s gnušanjem odbacuje bilo kakve insinuacije o pokušaju silovanja što su američki tužitelji neuspješno pokušali dokazati.

"Mnogi su se o tome očitovali osim mene. Obvezao sam se da ću o tome ponajprije govoriti francuskoj javnosti. Otpočetka sam tvrdio da sam nevin i drago mi je da napokon mogu objasniti. Dakle, što se dogodilo? Ono što se dogodilo nije uključivalo nasilje, ni pritisak, niti agresiju. To su rekli moji tužitelji. Za mene, to je bio neprikladan odnos, točnije, pogreška. Prema mojoj ženi, djeci, prijateljima i Francuzima koji su u mene položili svoju nadu u promjene. Bila je to moralna pogreška koju žalim svakoga dana i koju nikada neću prestati žaliti", kazao je Strauss-Kahn.

Strauss-Kahn sumnja kako je cijela afera samo pokušaj njegovih (političkih?) neprijatelja iz Francuske da ga u potpunosti diskreditiraju i izbace iz predsjedničke utrke 2012. godine što im je na kraju i pošlo za rukom.

"Moguće je da mi je netko postavio zamku. Urota? Vidjet ćemo. Sjene vezane za ovaj slučaj evidentne su. Dat ću vam samo jedan primjer. Neke su informacije vezane za cirkulaciju ljudi u hotelu dane isključivo Kennethu Thompsonu, odvjetniku N. D. Mome odvjetničkom timu bile su uskraćene. Očito se radilo o tome da se pomogne tezama N. D.", rekao je Strauss Kahn u intervjuu za TF1.

Pročitajte još:

- MMF-ovci, sklonite djevojke i sobarice, u posjet Vam stiže bivši kolega Dominique Strauss-Kahn

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram