Zatvori
Jasmin Hadzic
16/09/2011

Popularni poslovni blog BusinessInsider zatvara novi krug ulaganja vrijedan 5 - 10 milijuna dolara

Popularni poslovni blog BusinessInsider uskoro zatvara novi krug ulaganja vrijedan 5 do 10 milijuna američkih dolara...

A o tome nas izvještava...BusinessInsider!

U iznenađujuće iskrenom članku, novinarka BusinessInsidera Alyson Shontell objavila je kako će popularni američki poslovno - financijski blog uskoro zatvoriti novu ulagačku rundu vrijednu 5 do 10 milijuna dolara.

BusinessInsider osnovan je još 2007. godine, a u to kratko vrijeme izrastao je u vjerojatno najpopularniji nezavisni poslovni portal na svijetu s više od 12 milijuna mjesečnih posjetitelja. BusinessInsider do sada je ukupno prikupio kapital od 6 milijuna dolara od poznatih privatnih fondova i ulagača, uključujući i "kralja" Silicijske doline Marca Andressena.

Ranije ove godine, urednik i suosnivač Henry Blodget objavio je podatak o BI-ovim prihodima od 4,8 milijuna dolara u 2010. godini i dobiti od smiješnih 2.000 dolara. Novi kapital BI vjerojatno će iskoristiti za pokretanje novih rubrika i zapošljavanje stručnjaka za prodaju oglašavanja i novinara.

Palac gore za iskrenost Blodgeta i ekpe - kao jedan mali nezavisni poslovni portal želimo im puno sreće i uspjeha u daljnjem radu!

Pročitajte još:

- Henry Blodget, osnivač BusinessInsidera: Predlažemo Yahoo-u da nas kupi za 150 milijuna dolara!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram