Zatvori
Jasmin Hadzic
15/09/2011

Ashton Kutcher: Ulažem u internet kompanije jer ne želim da me doživljavaju samo kao ljepotana!

Kutchera možda poznajete po ulogama u uspješnim televizijskim serijama i manje uspješnim filmovima, ali gospodin Demi Moore u posljednjih nekoliko godina postao je iznimno aktivan ulagač na američkoj startup sceni...

Na konferenciji TechCrunch Disrupt Ashton Kutcher konačno je sa svijetom (kao da nas je bilo briga) podijelio razlog ulaska u svijet visokotehnoloških startupova.

Razlog je zapravo vrlo jednostavan. Siroti Ashton ne želi da ga pamte i doživljavaju samo kao još jedno lijepo hollywoodsko lice.

"Kada sam imao 19 godina bio sam model, pa je lijepo kada te ljudi cijene zbog nečeg s malo više dubine i sadržaja", ispričao je Kutcher voditelju Michaelu Arringtonu koji je prije nekoliko dana dobio otkaz u AOL-u, ironično, upravo zbog ulaganja u internet startupove.

Kutcher kaže da mu zarada uopće nije toliko bitna, ukoliko startupovi u koje ulaže "usrećuju ljude".

"Ako ne zaradim ništa, ali usrećimo ljude, to je sve što je bitno. Kompanije koje budu unaprijedile kvalitetu života su one koje će na kraju i uspjeti. Bogatstvo ide za stvarima koje usrećuju ljude", rekao je nadahnuti Kutcher.

Na ovaj komentar se i ne čudimo, jer Kutcher navodno zarađuje oko 800.000 dolara po svakoj epizodi nove sezone sitcoma "Dva i pol muškarca" u kojem je zamijenio Charliea Sheena.

Inače, Kutcher je prije nekoliko tjedana zapao u velike probleme kada je otkriveno da je jednom časopisu podvalio prikriveno oglašavanje startupova u koje je ulagao poput Milka, AirBnB-a, Foursquarea.

Pročitajte još:

- Ashton Kutcher uložio milijun dolara u tehnološki startup

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram