Zatvori
Poslovni Puls
09/09/2011

Od idućeg petka na kioscima možete kupiti novi tjednik "forum" u izdanju Styrije

Posljednjih nekoliko mjeseci hrvatsko novinsko tržište preplavili su novi tjednici...

Spas od pada naklade i prihoda u klasičnim dnevnim izdanjima izdavači su odlučili potražiti u tjednicima. Tako je hrvatsko novinsko tržište od nedavno bogatije za dva nova tjednika, Objektiv (dvotjednik) i Aktual - projekt bivše Nacionalove redakcije.

A njima se od idućeg petka pridružuje i novi Styrijin tjednik "forum".

"Svakog petka na svim kioscima u zemlji za svega 10 kuna nudi nov format priča, vijesti i analiza događaja i trendova koji utječu na sve nas. Forum je magazin bez predrasuda koji želi poticati i nametati rasprave o svim bitnim pitanjima i nuditi rješenja za probleme naše svakodnevice. Forum će biti pouzdan i relevantan izvor kvalitetnog i odgovornog novinarstva temeljenog na jakim i jasnim stavovima svojih autora. Stvara ga skupina novinara i urednika s dugogodišnjim iskustvom iz najboljih hrvatskih redakcija. Među njima su neki od najboljih Večernjakovih novinara poput kolumnista Jasmine Popović, Marinka Jurasića, Igora Flaka, dugogodišnjeg dopisnika iz Bruxellesa Stojana de Prata, kritičara i urednika kulture Arsena Oremovića... Za Forumove čitatelje pisat će i najvažniji protagonisti te najveći autoriteti hrvatske političke, društvene i kulturne scene", navodi se u opisu novog tjednika iz kuhinje sveprisutne Styrije (24sata, Večernji list).

Ekipi "foruma" možemo poželjeti samo puno sreće - a ne sumnjamo da će se Styria pobrinuti za poslovnu stranu.

Pročitajte još:

- Styria se pohvalila: Naše hrvatska izdanja mjesečno se tiskaju u 10 milijuna primjeraka!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram