Zatvori
Poslovni Puls
30/08/2011

Zdravko Pevec - genijalac bez konkurencije: Sve su mi uzeli, ali pamet nisu mogli!

Supružnici Pevec ne odustaju - nakon što su izgubili poslovno carstvo i završili u sudskoj trakavici najavljuju povratak na poduzetničku scenu...

Prije nekoliko dana obitelj Pevec registrirala je trgovačko društvo u Zadru odakle namjeravaju krenuti u novi poduzetnički pohod na naše novčanike.

"Ja se nekako volim uspoređivati s našim braniteljima. Ostao sam bez ruku i bez nogu, no glava mi je ipak ostala, pamet mi nisu uspjeli uzeti. Imam bogato iskustvo, prošao sam sve što se u ovoj turbulentnoj državi moglo proći, a mislim da je vrijeme da izađem iz te agonije. Sada jedino razmišljam o svojim sinovima, kojima, ako nisam uspio u nasljedstvo ostaviti očevinu i djedovinu, moram na ovaj način pomoći. Oni se još uvijek školuju, a ja sam siguran da u našoj obitelji ima potencijala za nove poslovne poteze", rekao je Zdravko Pevec.

Peveci za sada još uvijek ne žele otkrivati u koji se točno biznis "bacaju", no navodno je riječ o trgovini.

"U tijeku je pripremna faza i snimanje terena kako bi se moglo početi. To će potrajati još neko vrijeme, a onda ćemo krenuti i nadamo se, od svog posla, i živjeti", ističe Pevec.

No, prije nego što se pokušaju dići iz pepela i ponovno vinuti u poslovne visine, Višnju i Zdravka čeka teška pravna bitka.

Naime, uz tri točke optužnice za koje je u tijeku knjigovodstveno vještačenje, ovih dana odlučuje se o pokretanju nove istrage. Iz Županijskog državnog odvjetništva potvrđeno je da je Županijski sud na prijedlog ŽDO-a izdao zasad nepravomoćno rješenje o pokretanju nove istrage zbog stjecanja protupravne koristi imovinom tvrtke – prisvajanjem dvaju tvrtkinih stanova, preprodajom kamiona i organiziranjem prijevoza na crno, navodi Večernji list.

Pročitajte još:

- Zdravko Pevec: Propali smo jer smo smetali stranim trgovačkim lancima

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram