Zatvori
Poslovni Puls
25/08/2011

Nakon što su zagrebački plavi osigurali nastup u Ligi prvaka, višemilijunski sponzor na korak do Maksimira?

I uz katastrofalnu igru, zagrebački Dinamo osigurao je nastup u najelitnijem svjetskom nogometnom natjecanju - europskoj Ligi prvaka...

Stoga nije niti čudno da su ponovno krenule glasine o novom "kapitalcu" u Maksimiru. Ovaj put nije riječ o nekom super-poznatom igraču, već o glavnom sponzoru. Dinamo još uvijek igra s praznim dresovima, bez logotipa glavnog sponzora.

Izvršni predsjednik kluba, Zdravko Mamić već je bio na nekoliko razgovora s bogatim Arapima. Za sponzoriranje zagrebačkog Dinama navodno su zainteresirane neke velike aviokompanije s Bliskog Istoka. "Glavni sponzor morat će izbrojati najmanje milijun eura! Tamo postoje i neke druge poznate aviokompanije osim Emiratesa. Recimo, FlyDubai s kojim ja često putujem, a nije za baciti niti QatarAirways", izjavio je nedavno "Maminjo".

Načuli smo kako je Mamić navodno već dogovorio jedno veliko sponzorstvo, a ime novog sponzora trebali bismo uskoro doznati.

Koliko to god može zvučati čudno - Dinamo je poželjan klub za velike sponzore jer ne spada u "prvu ligu" i stoga je sponzoriranje puno jeftnije nego kod jednog Milana ili Barcelone koje traže astronomske iznose od svojih sponzora.

U Mamićeve trgovačke sposobnosti ne sumnjamo, a kojeg će sponzora "upecati" u plavu mrežu, uskoro ćemo vidjeti...

Jedno je sigurno - ček s puno nula dolazi u Maksimir, za razliku od splitskog Hajduka koji se zadovoljio s lubenicama i krastavcima iz Konzuma.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram