Zatvori
Poslovni Puls
15/08/2011

Stranački kolega Angele Merkel podnio ostavku nakon što je otkriveno da je imao aferu sa šesnaestgodišnjakinjom

Veliki skandal u Njemačkoj. Stranački kolega njemačke kancelarke Angele Merkel (CDU) i predsjednik stranke u regiji Schleswig-Holstein - Christian von Bötticher podnio je ostavku nakon što su isplivali detalji o njegovoj vezi sa šesnaestgodišnjom djevojčicom...

On ima četrdeset godina.

Bötticher je trebao naslijediti predsjednika vlade Schleswig-Holsteina Petera Harryja Carstensena, koji se neće kandidirati na izborima u najsjevernijoj njemačkoj državi, u svibnju 2012, prenosi HRT. Bötticherova veza sa šesnaestogodišnjakinjom, iako nije protuzakonita, izazvala je veliko negodovanje u stranci.

Nakon hitnog sastanka stranačkih čelnika u Kielu, dužnosnici CDU-a rekli su da će Bötticher ostati stranački čelnik u parlamentu države Schleswig-Holstein gdje je CDU na vlasti s Liberalnom demokratskom strankom (FDP).

"Christian von Bötticher rekao je da je pogrešno procijenio moralnu komponentu veze", rekla je čelnica CDU-a Angelika Volquartz nakon hitnoga sastanka.

Što je to u zadnje vrijeme sa starijim muškarcima i (pre)mladim curama? Prvo Soros, a sada ovo...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram