Zatvori
Poslovni Puls
13/08/2011

Roditelji tjedna: Prodajemo 22-mjesečnu djevojčicu Franku kako bismo vratili kredit u švicarskim francima

Izabrali smo roditelje tjedna! Ne, ozbiljno, ovi ljudi stvarno imaju smisla za humor kada su se odlučili za nešto ovakvo...

U trenucima kada svi strahujemo od sumanutog tečaja švicarskog franka, roditelji s bizarnim smislom za humor odučili su na Njuškalo oglasnik postaviti oglas o prodaji 22-mjesečne djevojčice Franke kako bi vratili kredit u švicarskim francima. Jeste skužili ovo s imenom?

"Prodajem veselu i dražesnu mlađu kćer, stara 22 mjeseca, koja se uistinu pravim imenom zove Franka (ironije li velike). Razlog prodaje: problemi sa stambenim kreditom u švicarskim francima koji mogu zaprijetiti deložacijom dvjema obiteljima, našoj obitelji i obitelji suprugovih roditelja", navodi se u oglasu koji je nedugo nakon postavljanja uklonjen iz oglasnika.

"Budući da imamo dvije kćeri (starija je rođena 11/2007. godine, tadašnji tečaj CHF/kn = 4,40) supruga i ja odlučili smo barem jednoj kćeri omogućiti normalan život. Nadamo se da će Franka doći u dobre ruke, te da će igrom slučaja i ona imati lijep život. Prednost dajemo kupcima iz Njemačke, skandinavskih zemalja, Australije, Kanada i državljanima ostalih pravno i ekonomski uređenih država koji je žive niti planiraju živjeti u jadnoj, korumpiranoj i nepravednoj Hrvatskoj", navodi se u oglasu.

Roditelj na kraju naglašava kako je riječ o šali (zar stvarno?) kojom se želi ukazati na goruće probleme velikog broja građana RH.

Ne znamo jeste li uspjeli u svom naumu, ali nas ste uspjeli nasmijati, ako Vam to nešto znači...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram