Zatvori
Poslovni Puls
13/08/2011

Obama: Građani znam da ste frustrirani, kontaktirajte svoje predstavnike u Kongresu i Senatu!

U govoru radnicima jedne tvornice baterija u saveznoj državi Michigan, predsjednik Barack Obama je izjavio da američka javnost mora izvršiti pritisak na Kongres Sjedinjenih Država da usvoji zakone koji će dovesti do bržeg zapošljavanja...

Američki predsjednik Barack Obama izjavio je ovo u mjestu Holland, gdje lokalna tvornica uskoro dobiva državnu donaciju od nekih 3 milijuna dolara, što će dovesti do otvaranja dodatnih 150 radnih mjesta – u proizvodnji automobila na električni pogon, prenosi Glas Amerike.

Predsjednik je priznao da se radna mjesta ne otvaraju dovoljno brzo, dodavši da i njega frustrira sporost na političkoj sceni, pogotovo blokada u Kongresu, koja – kako je rekao – smanjuje povjerenje građana u politički proces.

Predsjednik je ponovio svoj poziv da građani kontaktiraju svoje kongresnike i senatore i da traže od njih da glasuju za mjere koje će potaći zapošljavanje. Govor u Michiganu dio je predsjednikove turneje po industrijskom Srednjem zapadu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram