Zatvori
Poslovni Puls
12/08/2011

Od sada i hrvatski građani mogu kupovati zlato i druge plemenite kovine putem interneta!

Portal Srebrozlato.com i tvrtka Goldmoney uspostavili su poslovnu suradnju zahvaljujući kojoj će svim zainteresiranim investitorima u plemenite kovine u regiji južne i jugoistočne Europe (Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija) biti omogućena jednostavna kupnja i pohrana zlata, srebra, platine i paladija pod izuzetno povoljnim uvjetima i bez potrebe za uvozom kupljenih poluga u zemlju državljanstva...

Također, klijentima iz regije bit će omogućena jednostavna konverzija plemenitih kovina u neku od vodećih svjetskih valuta po izboru klijenta (američki dolar, euro, švicarski franak itd).

Tvrtka GoldMoney spada među vodeće svjetske tvrtke za individualiziranu štednju u fizičkome zlatu i drugim plemenitim kovinama. Tvrtku je 2001. godine utemeljio James Turk, jedan od najuglednijih svjetskih stručnjaka za plemenite kovine, zajedno sa sinom Geoffom Turkom, zbog čega se GoldMoney može smatrati obiteljskom kompanijom.

Visoki sigurnosni standardi

Misija tvrtke GoldMoney jest omogućiti klijentima kupnju fizičkoga zlata, srebra, platine i paladija na transparentan i pouzdan način, korištenjem najsuvremenije tehnologije i čvrstih sigurnosnih procedura. Nastojanja tvrtke GoldMoney da svojim klijentima osigura visoku razinu pouzdanosti zrcale se i u visoko postavljenim standardima što ih je kompanija oblikovala u sveobuhvatnu poslovnu politiku.

Svaki gram kupljene plemenite kovine u osobnom je i privatnome vlasništvu kupca. Svaka poluga koja ulazi u trezore u kojima tvrtka GoldMoney za svoje klijente čuva plemenite kovine skenira se ultrazvučnim aparatima, kako bi se provjerio njihov integritet. Za više informacija o uspostavljanju klijentskoga odnosa s tvrtkom GoldMoney, pošaljite upit putem ovog formulara.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram