Zatvori
Poslovni Puls
05/08/2011

Šef Pink TV-a prijeti skidanjem reklama za hrvatski turizam, a na njegovu stranu stali Tonči Huljić i Tony Cetinski

Nismo trebali dugo čekati na nastavak prepucavanja između srpskog medijskog tajkuna Željka Mitrovića i Hrvatske...

Podsjetimo, sve je krenulo kada je hrvatska Carina najavila aukciju zaplijenjene jahte vlasnika Pink TV-a Željka Mitrovića. Ovaj je tada zaprijetio da će ukloniti sve reklame za hrvatski turizam sa svojih regionalnih televizija.

"Na snagu je već stupila zabrana reklamiranja hrvatskog turizma. Također, više nikada nećemo biti u prilici zataškavati incidente i neprijatnosti koje srpski, bosanski i crnogorski državljani doživljavaju na ljetovanju u Hrvatskoj", rekao je Mitrović.

Hrvatski ministar turizma Damir Bajs napomenuo je kako je Hrvatska već platila reklame na Pinku, pa nema govora o skidanju ili blokadi istih.

“Bilo kakva aktivnost protiv hrvatskoga turizma nije prikladna, a što se tiče reklama na Pinku, one su plaćene i ugovori koje imamo moraju se poštivati”, istaknuo je Bajs.

A tajkun povrijeđenog ega dobio je podršku i od svojih kolega iz Hrvatske.

"Ne znam tko ne bi bio ljut na njegovu mjestu ... sigurno je da su ovakve stvari u sklopu generalnog uređenja hrvatskih i srpskih odnosa i treba ih rješavati u cijelosti, kako s hrvatske, tako i sa srpske strane. Na njegovu mjestu i ja bih bio ljut. Ne znam kako bih postupio, ali bih bio povrijeđen", rekao je Tonči Huljić u izjavi za "Blic".

"Mislim da Željko Mitrović ima pravo reagirati na postupke koji su u tijeku na način na koji misli da je najpametniji za tvrtku. Svatko od nas ima pravo samostalno donositi odluke. To ne mijenja naš odnos prema njemu", rekla je Snježana Jerkov, glasnogovornica hrvatskog pjevača Tonija Cetinskog.

Bože čuvaj Hrvatsku, ali biznis je biznis...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram