Zatvori
Poslovni Puls
03/08/2011

Mediteran kakav je nekad bio: Makarski gradonačelnik Bebek lažnom šeiku nudio usluge prostitutki?

Makarska nikako ne silazi s naslovnica domaćih medija. Prvo zbog onih posprdnih komentara na račun turista iz BiH, a sada i zbog puno ozbiljnije stvari...

Novinar Večernjeg lista Hssan Haidar Diab makarskom se gradonačelniku Marku Ožiću Bebeku predstavio kao katarski šeik i suvlasnik tv postaje Al-Jazeera. Novinar je bio odjeven u tradicionalnu arapsku odjeću i to je bilo dovoljno da Bebek povjeruje njegovoj priči kako namjerava uložiti 100 milijuna dolara u tamošnji turizam, prenosi T-Portal.

Bebek je bogatom "šeiku" ponudio cijeli niz ulaganja, od gradnje žičare, pa sve do proširenja sportskog centra, kupnju lokalnog hotela Dalmacije i drugih projekata vezanih uz lokalnu turističku ponudu.

Na kraju razgovora "šeik" je komentirao kako su Hrvatice jako lijepe žene i upitao ga može li se nešto srediti po tom pitanju. Naravno, kao što se moglo i očekivati, gradonačelnik Bebek je imao spreman odgovor.

"Ma naravno. Idući put kad dođe sve će biti sređeno. Moj prijatelj, ravnatelj jedne bolnice, ima sve pod kontrolom. On zna kako i kada se može što nabaviti. Preko njega ćemo srediti sve što voli. Naravno, uz zajamčenu diskreciju", navodno je rekao makarski gradonačelnik.

Cijeli tekst možete pročitati u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ukoliko je riječ o točnim informacijama, sve osim neopozive ostavke na mjesto gradonačelnika Makarske bila bi velika sramota. Bebek je inače član lokalnog HDZ-a.

Izvor:Večernji list/T-Portal

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram