Zatvori
Foto: Vratio se doktor Ivo...
Poslovni Puls
18/07/2011

SHOW KONAČNO MOŽE POČETI: Dr. Ivo Sanader novi je stanar "hotela" Remetinec

Bivši hrvatski premijer Dr. Ivo Sanader večeras je konačno postao novi stanar zatvorskog kompleksa Remetinec...

Pod izuzetno jakom policijskom pratnjom Ivo Sanader večeras se pojavio u Remetincu oko 22 sata. Kako doznaju mediji, bivši hrvatski premijer noć će provesti u jednokrevetnoj ćeliji veličine desetak četvornih metara, u kojoj su krevet, stol, stolac, metalni ormarić i televizor. Cijelu akciju dovođenja Sanadera u Remetinec s mjesta zbivanja pratilo je 35 novinara i oko šezdesetak građana.

Podsjetimo, USKOK će imati o čemu razgovarati sa Sanaderom čije se ime veže uz nekoliko velikih korupcijskih afera poput Fimi medije, afere Dioki i posljednje velike afere s upravljačkim paketom INA-e kojeg je Sanader navodno "ispod stola" prodao MOL-u.

Domaći mediji spekuliraju da će tek sada početi pravi politički show jer će Sanader u svom iskazu teško optužiti cijeli niz sadašnjih i bivših vladinih dužnosnika, među kojima bi se možda mogla naći i aktualna premijerka Jadranka Kosor - nekoć njegova vjerna suradnica i štićenica.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram