Zatvori
Poslovni Puls
15/07/2011

Kakvi majstori: INA zakasnila tri minute na natječaj i potencijalno izgubila posao od 200 milijuna kuna

Ina je izgubila posao opskrbe Hrvatskih željeznica vrijedan oko 200 milijuna kuna godišnje, a da se uopće nije niti potrudila natjecati...

Novi list:

Prije tjedan dana, naime, zaključen je natječaj za četverogodišnju opskrbu HŽ-a dizelskim gorivom. Ina svoju ponudu nije predala na vrijeme i tako je samu sebe izbacila iz posla vrijednog oko 200 milijuna kuna godišnje, odnosno oko 800 milijuna kuna u četverogodišnjem razdoblju.

Iz konkurencije su tu kompaniju izbacile doslovno tri minute kašnjenja u predaji ponude. Kako doznajemo, o svemu je sačinjen i zapisnik u kojem je evidentirano kako je Ina ponudu za posao na HŽ-u predala u 12 sati i tri minute, odnosno tri minute nakon isteka krajnjeg roka za predaju natječajne dokumentacije.

Na natječaj za sklapanje četverogodišnjeg okvirnog ugovora o opskrbi HŽ Vuče vlakova dizelskim gorivom javile su se tri kompanije, no dobavljač još nije odabran, prenosi Novi list.

Pročitajte još:

- Ako je Sanader zaista primio mito od MOL-a, INA bi (možda) mogla biti vraćena u vlasništvo hrvatske države

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram