Zatvori
Foto: Gawkerov Kotaku blog počinje emitirati reality show "Retro Game Master"...
Jasmin Hadzic
16/06/2011

Nick Denton polako ostvaruje svoju misiju: Gawkerovi blogovi uskoro počinju emitirati tv serije!

Osnivač vjerojatno najjače (i najkontroverznije) blogerske grupacije u SAD-u, Nick Denton, odavno je rekao da se želi što više približiti televizijskom poslovnom modelu, ali nismo znali da je mislio doslovno...

Gawker medijska grupacija ulazi na velika vrata u svijet video sadržaja.

Kako prenosi AllThingsD, Gawkerov Kotaku blog posvećen video igrama i zabavi uskoro bi trebao početi emitirati japansku reality tv seriju "Retro Game Master". Gawker je otkupio puna prava na prikazivanje, a svaki četvrtak u 20 sati biti će dostupna nova epizoda s prijevodom na engleskom jeziku.

Nick Denton, osnivač Gawkera, već odavno trubi da premium web sadržaji moraju postati sve sličniji časopisima i televiziji. Utjecaj časopisa i iPad arhitekture i više je nego vidljiv u novom Gawkerovom dizajnu koji je podigao popriličnu prašinu kada je prvi put predstavljen.

Ukoliko "Retro Game Master" projekt bude uspješan, Gawker bi mogao licencirati i drugi tv sadržaj za internet emitiranje.

Ako Denton zaista želi da Gawker postane pravi medijski internet centar, ovo je sigurno dobar korak u pravom smjeru...

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram