Zatvori
Foto: Tvrtka Razvoj golf zatvara urede i otpušta zaposlenike...
Poslovni Puls
16/06/2011

Izraelski investitor odustao od izgradnje golf parka iznad Dubrovnika!?

Tvrtka"Razvoj golf" odlučila je privremeno obustaviti sve poslove pa je uslijed toga otpustila sve zaposlenike u dubrovačkom uredu "Razvoj golfa", dok je u zagrebačkom uredu zadržan je tek "hladni pogon" tvrtke...

Dubrovački ured je zapošljavao 13 ljudi kao i niz suradnika arhitekata, konzultanata i PR stručnjaka koji su sudjelovali u projektu. Kako doznaje Dubrovački List, glavni investitor Aaron Frenkel donio je odluku o privremenom zatvaranju tvrtke zbog političkih prepucavanja i javnog protivljenja izgradnji velikog golf parka iznad Dubrovnika koji su mnogi kritizirali da je obični paravan za apartmanizaciju tog posljednjeg netaknutog zemljišta u široj okolici Dubrovnika.

A dok su udruge i građani Dubrovnika upozoravali na štetne posljedice izgradnje, tvrtka "Razvoj golf" sve je mamila impresivnim brojkama. Projekt je imao ukupnu vrijednost od 1,2 milijarde eura, a na samoj izgradnji bilo bi zaposleno čak 2400 radnika.

Cijela stvar sada je službeno "na ledu", dok insajderi tvrde da je Frenkel već donio odluku o potpunom povlačenju iz projekta.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram