Zatvori
Foto: Još jedna taxi horor priča...
Poslovni Puls
02/06/2011

Radio taksi Zagreb rekao da vožnju do Plesa naplaćuje 109 kuna, pa ispostavio račun od 220 kn!

Nakon što je novinarka Vjesnika zbog visokih cijena prozvala taksiste iz udruge Radio taksi Zagreb, oni su reagirali tvrdnjom da je riječ o neistinama...

No, izgleda da ipak ima nešto u cijeloj priči...

Ona je napisala kako taksisti Radio taksi Zagreba vožnju od Glavnog kolodvora do Zračne luke Zagreb znaju naplatiti i do 200 kuna. Nakon te tvrdnje iz Radio taksi Zagreba su zaprijetili tužbom i naveli kako po novom cjeniku ta vožnja stoji točno 109 kuna.

Vjesnik:

Vjesnikovi reporteri sjeli su stoga u taksi upravo na Glavnom kolodvoru, a odredište je bilo jasno - Zračna luka. Cijena? Prava sitnica - 'samo' 220 kuna! Po dolasku u Zračnu luku vozač se, naravno, nije sam sjetio izdati račun, nego je samo ispalio cijenu: »220 kuna!« Račun pisan rukom izdao je tek nakon što je to od njega zatraženo. Nije tu bilo ni otvaranja vrata putnicima - odmah je odjurio natrag u grad, vjerojatno na 'zasluženi' odmor ili po novu žrtvu, pišu novinari Vjesnika.

Iako to nije bio povod ove novinarske priče niti su cijene Taxi Cammea u ovoj priči uopće bitne, zanimljivo je napomenuti da su Vjesnikovi reporteri u Zračnoj luci razgovarali s turistima koje je do tamo dovezao taksi tvrtke Cammeo. Oni su, kako su rekli, u taksi sjeli kod hotela Dubrovnik, a našim su reporterima rado pokazali i uredno tiskani račun, koji im je vozač dao samoinicijativno. Na njemu je jasno stajao iznos od - 88 kuna!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram