Zatvori
Foto: dm-drogerie markt, DHL International i Lječilište Veli Lošinj najbolji su poslodavci u 2011. godini...
Poslovni Puls
02/06/2011

DM ponovno proglašen najboljim poslodavcem, a kako neće kad kod njih i blagajnice zarađuju 7000 kuna...

dm-drogerie markt, DHL International i Lječilište Veli Lošinj najbolji su poslodavci u 2011. Holcim Hrvatska, Hrvatska pošta i Sunce Koncern imaju najbolje prakse s područja upravljanja ljudskim potencijalima u 2011...

Svečana dodjela nagrada za najbolje poslodavce i najbolje prakse s područja upravljanja ljudskim potencijalima za 2011. održana je u srijedu, 1. lipnja, u hotelu The Regent Esplanade Zagreb.

Najboljim poslodavcima nagrade su dodijeljene na temelju rezultata Istraživanja o najboljim poslodavcima, koje je portal MojPosao proveo između veljače i svibnja 2011., među gotovo 3.000 zaposlenika iz 31 tvrtke koje su u dobrovoljno sudjelovale u istraživanju.

Cilj istraživanja, koje je provedeno petu godinu za redom, bio je saznati u kojim je tvrtkama trenutno najbolje raditi u Hrvatskoj, a na temelju iskustva i percepcije samih zaposlenika.

Za potrebe istraživanja korišten je upitnik kojim se procjenjuje organizacijska klima i zadovoljstvo zaposlenika. Upitnik se sastoji od 50 ključnih tvrdnji iz šest područja istraživanja: strategija i vodstvo; rad, motivacija i nagrađivanje; usavršavanje i razvoj; međuljudski odnosi; lojalnost trenutnom poslodavcu i doživljaj sigurnosti posla.

Zaposlenici su određivali stupanj slaganja sa svakom tvrdnjom ocjenama od 1 do 5, a prosjekom ocjena za svako područje istraživanja dobivena je ocjena pojedine tvrtke. Usporedbom ocjena svih tvrtki koje su sudjelovale u istraživanju dobiven je poredak najboljih poslodavaca u 2011. godini.

Najbolji poslodavci u kategoriji velikih tvrtki (s 200 ili više zaposlenih) za 2011. godinu su:

1. dm-drogerie markt d.o.o.
2. Holcim Hrvatska d.o.o.
3. Allianz Zagreb d.d.

Najbolji poslodavci u kategoriji srednjih tvrtki (s više od 50 i manje od 200 zaposlenih) za 2011. godinu su:

1. DHL International d.o.o.
2. Kožul d.o.o.
3. Roche d.o.o.

Najbolji poslodavci u kategoriji malih tvrtki (s više od 20 i manje od 50 zaposlenih) za 2011. godinu su:

1. Lječilište Veli Lošinj
2. Merck d.o.o.
3. Trilix d.o.o.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram