Zatvori
Foto: Iza projekta se nalazi i kontroverzni Andrija Kević...
Poslovni Puls
27/05/2011

Vlasnici Business.hr-a lansiraju novi tjednik Aktual koji će uređivati odbjegli novinari iz Nacionala

U proteklih nekoliko tjedana svi smo pogrešno pisali kako se odbjegli Nacionalovi novinari sele pod okrilje Business Media Group-a...

Prava je istina kako će tvrtka koja stoji iza popularnih poslovnih novina Business.hr lansirati novi tjednik "Aktual" koji će uređivati upravo ti odbjegli novinari iz NCL Media grupe.

Business.hr-om upravljaju dva suvlasnika. Prvi je BiH poduzetnik Mujo Selimović koji je Business.hr spasio od bankrota. Drugi suvlasnik Business.hr-a je kontroverzni šibenski poduzetnik Andrija Kević koji se nalazi pod istragom zbog sumnje u pranje novca.

Selimović i Kević navodno su u novi politički news tjednik upucali popriličnu svotu novca, a kroz nekoliko tjedana trebali bismo na lokalnim kioscima ugledati i prvi broj.

Šuška se kako će Nacionalov Berislav Jelinić voditi cijeli projekt. Što se tiče samog sadržaja realno je očekivati isti senzacionalistički Nacionalov pristup novinarstvu s kontroverznim temama iz svijeta politike, biznisa i estrade.

O kvaliteti ćemo više govoriti kada prolistamo prvi broj Aktuala...

Foto:PoslovniPuls fotomontaža

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram