Zatvori
Foto: 3D vizuali + Johnny Depp + Penelope Cruz = 256,3 milijuna dolara
Poslovni Puls
23/05/2011

Deppovo polupijano mrmljanje i dalje popularno: Pirati s Kariba u prvom vikendu zaradili 256,3 milijuna dolara

Posljednji nastavak Disneyjeve blockbuster franšize "Pirates of the Caribbean" opet je "rasturio" svjetska kina. U prvom vikendu prikazivanja avanturistički spektakl na svjetskom je kino-tržištu zaradio 256,3 milijuna dolara...

U produkciji Jerryja Bruckheimera i u režiji Roba Marshalla, novi nastavak poznate hit franšize „Pirati s Kariba: Nepoznate plime“ donosi nam mnogo zabave, pustolovine i humora - ovog puta u Disney Digital 3D i IMAX 3D izdanju.

Johnny Depp se ponovno vraća u akcijskoj avanturi u ulozi Jacka Sparrowa. Nakon što mu život ponovno na put dovede karizmatičnu Angelicu (Penelope Cruz), nije više siguran je li u pitanju ljubav ili je ona samo nemilosrdna varalica koja ga iskorištava da bi pronašla Fontanu života. Nakon što se ukrcaju na brod legendarnog kapetana Crnobradog - Queen Anees Revenge, Jack se nađe u vrtlogu nepredvidive avanture u kojem ne zna koga da se boji više: Crnobradog ili Angelice – žene s kojom dijeli tajanstvenu prošlost.

Eto, to je kratki sadržaj, a ako ste u raspoloženju za još jednu bezglavu kino zabavu - skočite do lokalnog multipleksa i pogledajte zašto su "Pirati" u samo tri dana zaradili 256,3 milijuna dolara.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram