Zatvori
Foto: Kahn će biti smješten u kućni pritvor s obvezom nošenja nadzorne elektroničke narukvice...
Poslovni Puls
19/05/2011

Dominique Strauss-Kahn sutra ipak izlazi na slobodu uz jamčevinu od milijun dolara

Sad već bivši direktor MMF-a Dominique Strauss-Kahn sutra ipak izlazi na slobodu i to uz jamčevinu od 1 milijun američkih dolara...

Dominique Strauss-Kahn nalazi se u pritvoru još od subote, a njujorški tužitelji su ga i službeno optužili za seksualni zločin napastovanja sobarice.

ABC javlja da optužnica sadrži sedam točaka. Četiri glavne točke su: seksualno zlostavljanje, pokušaj silovanja i dvije točke kažnjivog seksualnog čina u prvom stupnju. Strauss-Kahn također se tereti i za seksualno zlostavljanje u trećem stupnju, nasilno dodirivanje i nezakonito zatočenje u drugom stupnju.(via Index.hr)

Kasno danas sudac Michael Obus odlučio je kako se Strauss-Kahn može braniti sa slobode uz jamčevinu od milijun dolara. Iz pritvora će biti pušten već sutra.

Uz to, bivši šef MMF-a morati će nositi elektroničku narukvicu kojom će se pratiti njegovo kretanje, a biti će smješten u kućni pritvor na nepoznatoj lokaciji u New Yorku.

Žena koja je optužila Strauss-Kahna za pokušaj silovanja 32-ogodišnja je udovica iz zapadne Afrike i majka jednog djeteta. Radi kao hotelska sobarica u hotelu u kojem je čelnik MMF-a odsjeo za boravka u New Yorku.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram