Zatvori
Foto: Rihanna bi mogla tagirati fotografiju na kojoj upotrebljava poznato sjajilo za usne...
Jasmin Hadzic
15/05/2011

Online marketing - sada na svojim fotografijama na Fejsu možete tagirati brendove i proizvode!

Jednu novu Facebookovu značajku nekako smo propustili komentirati. Naime, još sredinom ožujka Facebook je korisnicima omogućio da na fotografijama "tagiraju" proizvode, odnosno brendove...

A to će promijeniti svijet online marketinga. Evo zašto...

Sve do nedavno Facebook je korisnicima omogućavao jedino i isključivo "tagiranje" drugih korisnika Facebooka. Dakle, mogli ste tagirati prijatelja na fotografiji sa sinoćnje zabave i slično. Sada kada na svojim fotografijama možete tagirati proizvode i brendove - cijela ideja o "tagiranju" postaje pravi marketinški alat koji će veliki brendovi sigurno dobro iskoristiti.

Valja podsjetiti kako se svaka "tagirana" fotografija pojavljuje na korisničkom profilu/ fan stranici "tagirane" osobe odnosno brenda.

Kako će to biti iskorišteno?

Nama se najlogičnijom opcijom čini "celebrity tagiranje". Coca-Cola bi sada mogla platiti Ashtonu Kutcheru da ovaj tagira fotografiju na kojoj uživa u poznatom bezalkoholnom piću. Rihanna bi mogla tagirati fotografiju na kojoj upotrebljava poznato sjajilo za usne, dok će Lionel Messi vrlo rado pozirati s najnovijim dresom Nikea.

Mogućnosti su brojne, a "tagiranje" brendova će sigurno uskoro postati dio arsenala svakog stručnjaka za online marketing i promidžbu.

Što Vi mislite o novoj mogućnosti "tagiranja"?

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram