Zatvori
Foto: Došlo vrijeme za političku propagandu pred izbore...
Poslovni Puls
12/05/2011

Vau, Boris Mikšić je još uvijek živ: Ivica Todorić neće u Mercator, ali hoće u Remetinec!

Vjerovali ili ne, Boris Mikšić se još uvijek namjerava baviti politikom. A otišao je toliko daleko da je poslao priopćenje medijima u kojima je dobro popljuvao Ivicu Todorića...

Evo što Mikšić kaže:

Slovenci se groze Todorićevog novca u Sloveniji i smatraju ga ozbiljnom prijetnjom za svoju zemlju. Ništa čudno ako znamo da se radi o čovjeku koji je oličenje primitivne tajkunizacije, instant bogaćenja novcem nikad objašnjenog porijekla, ogromnih dugova prema svojim dobavljačima koje tjera u bankrot. Slovenci su imali 20 godina vremena gledati plodove Todorićeva poslovanja u Hrvatskoj. Dovoljan razlog da od Todorića pobjegnu glavom bez obzira.

Slovenci dobro znaju kako je taj čovjek simbol korupcije u Hrvatskoj i Slovenci dobro znaju da će se Todorićevo carstvo raspasti kada jednom Hrvatska uđe u u Europsku uniju.

S obzirom da će doći vrijeme kada će nedodirljivi Todorić morati objasniti porijeklo svog novca, tvrdim da u Mercator neće ući, ali u Remetinec sigurno hoće, zaključuje "dečko s Trešnjevke" Boris Mikšić u priopćenju Nezavisne liste Boris Mikšić.

Došlo vrijeme za političku propagandu pred izbore...

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram