Zatvori
Foto: Cammeo ide prema prihodu od 4,64 milijuna kuna u prvih mjesec dana na zagrebačkom tržištu...
Poslovni Puls
30/04/2011

Taxi Cammeo krenuo žestoko - zagrebački taksisti bilježe pad prometa (...i prihoda)

Dolazak riječkih taxi prijevoznika u Zagreb nije prošlo bez problema - vozila Taxi Cammea navodno treba čekati do 15 minuta, no građani se masovno odlučuju za jeftinu konkurenciju skupim zagrebačkim taksistima...

Cammeo je u prvih tjedan dana poslovanja u Zagrebu imao 13,5 tisuća vožnji, a taksisti su prešli gotovo 220 tisuća kilometara. Nastave li ovim tempom, u prvih mjesec dana mogli bi uprihoditi 4,64 milijuna kuna, piše Jutarnji.

Osim što im konkurencija prijeti, a dispečerski centar preopte-rećen je pozivima, zbog kvara na serveru Cammeo sada radi samo sa 40, umjesto sa 76 vozila. Zbog toga su im došli i stručnjaci iz Španjolske koji bi trebali otkloniti kvar.

U Udruženju Radio taksi Zagreb kažu da nisu osjetili pad prometa, međutim, Jutarnji je od nekoliko taksista dobio potvrdu da ostvaruju manji broj vožnji, posebice noćnih.

Sigurno je jedna od velikih prednosti Taxi Cammea i besplatna internet konekcija koja je dostupna putem wi-fi veze u svim taksi vozilima.

Pročitajte još:

- Pogledajte kako lokalni zagrebački taksi prijevoznici napadaju Taxi Cammeo vozača (VIDEO)

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram