Zatvori
Foto: Aha, još jedna nezaboravna pressica u Maksimiru...
Poslovni Puls
28/04/2011

VIDEO: Mamić opet ludovao - Butković je nabiguzica s neprirodnim oblikom guzice i tijela!

Da, Zdravko Mamić je održao još jednu "show" press konferenciju. Ovaj put je na meti bio Davor Butković iz Jutarnjeg lista...

Video s presice pogledajte na dnu članka...

"Moralna nakaza Davor Butković - zbog njegovog estetskog izgleda trebalo bi maknuti iz čovječanstva. Zašto obračun? U ime istine i svih istina na kugli zemaljskoj. Mora postojati netko tko će takvim ljudima u ime obrane morala i vjere u budućnost reći non pasaran. Imam dovoljno mudrosti da takvim spodobama kažem da ne prolaze."

"Evocirao sam danas uspomene da, za mene najveći hrvatski sin, i danas i do zadnje sekunde mog života, Franjo Tuđman, nije želio da se klub zove Dinamo. Ja kao tadašnji direktor izgrađujem spomenik, uz pomoć Macka, spomenik poginulima u Domovinskom ratu. Možete li zamisliti tu hrabrost, Franjo je svaki dan prolazio pored spomenika. Branio sam naše navijače od policijskih pendreka. Imam kompetenciju da kažem svim navijačima da pomognu svom Dinamu, da se okupimo na ovom stadionu ma kako on ružno izgledao, da čuvamo zajedno sve hrvatske vrijednosti. Ne dozvolimo interesnim skupinama koje su teledirigirane također od interesnih skupina da uništavaju našu prošlost i budućnost. Pozivam ih da ovo bude mjesto gdje će se čuvati hrvatske vrijednosti. To je moja poruka koju sam danas želio uputiti. Nadam se da će ova poruka pokraj krojača u vašim redakcijama doći do onih kojima je namijenjena."

"Zar sam ja jedini na svijetu koji se bori za nas? Zar ne vidite zamku u koju nas guranju ti elitistički novinari? Na našim plećima, to su sotone o kojima stalno pričam. Pogledajte grad Zagreb, pogledajte što su nam napravili... Zašto smo mi 700 puta nesretniji? Zbog Butkovića i sličnih", zaplakao je Mamić.

"Ne pristajem da to podzemlje razara živote moje obitelji, mojih Hrvata i Hrvatica."

"Ne pristajem da to podzemlje razara živote moje obitelji, mojih Hrvata i Hrvatica. Ti vaši šefovi imaju zadatak da unište hrvatsko tkivo, njihova je misija da vam isperu mozak i da vas gurnu na teren da ubijete hrvatskog čovjeka. Vi znate da je istina to što govorim. Svi pričaju o Hrvatskoj koja je tužna, to nismo napravili mi u Dinamu... Fućka se Butkoviću za generale u Haagu, on je jedna nabiguzica sa oks nogama, sa neprirodnim oblikom guzice i tijela. Prvom prilikom opalit ću ga nogom u to neprirodno dupe. Često pohađamo isto mjesto, hotel Esplanadu, a on često tamo tovari taj neprirodni dio svog tijela, nadam se da neću prouzrokovati neki događaj, pa da me neće optužiti... Ali neće mu taj zalogaj biti tako sladak. Ne prijetim mu, neću se fizički obračunavati, ali ovo pravo mi nitko ne može uzeti."

Konačno je objavljen i video s presice:

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram