Zatvori
Foto: Hajduk će možda morati isplatiti odštetu od čak milijun eura...
Poslovni Puls
06/04/2011

Gostovanje Barcelone na Poljudu pretvara se u sportsku i financijsku katastrofu

Čini se kako je gostovanje Barcelone u Splitu sada u domeni znanstvene - fantastike. Barcelona se vjerojatno neće ni pojaviti, a Hajduk će možda morati isplatiti odštetu od čak milijun eura...

Prvog travnja istekao je rok za međusobni dogovor Hajduka i Barcelone, točnije agencije MediaPro koja Španjolce zastupa o terminu dolaska katalonskog diva na Poljud. Hajduk ipak još u idućih desetak dana iščekuje odgovor Barcelone na svoje predložene termine (kolovoz) i smanjenu cijenu, no čini se da najbolja momčad svijeta neće vidjeti Poljud.

Slobodna Dalmacija:

Velika prepreka dolasku u terminu koji su u Barceloni predlagali (23. ili 25. srpnja) je i to što u svim kombinacijama ne bi s momčadi došao Argentinac Lionel Messi, a kako su sve izglednije i opcije kako bi i reprezentacija Španjolske tada imala obveze što bi značilo da i Barcelonine domaće zvijezde ne bi stigle u Split to s Hajdukova gledišta baca potpuno novo svjetlo na utakmicu.

Nagađa se i kako u slučaju da cijeli posao propadne Hajduk u slučaju da je bivši predsjednik kluba Joško Svaguša potpisao takav predugovor mogao platiti i penale u iznosu od 200 tisuća pa do čak milijun eura, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte još:

- Blamaža u Splitu: Ako Barcelona i ne dođe, Hajduk svejedno mora isplatiti 200.000 eura!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram