Zatvori
Foto: Dobre vijesti...
Poslovni Puls
23/03/2011

Željko Rohatinski, čovjek o čijem poslu nitko nema pojma, ne namjerava se baviti aktivnom politikom...

Bilo je zanimljivo gledati ankete u proteklih nekoliko tjedana po kojima je Željko Rohatinski uživao golemo povjerenje većine hrvatskih građana, iako budimo realni, gotovo nitko ne zna što Rohatinski zapravo radi...

Nije pretjerano reći da 99,9 posto građana Hrvatske u potpunosti ne razumije što zapravo radi Željko Rohatinski na čelu HNB-a. No, čini se da guverner HNB-a ima dovoljno mudrosti i lucidnosti da ne nasjeda na ankete u kojima ga jedan dio građana vidi kao budućeg političkog lidera tj. premijera.

HNB je danas na svojim službenim web stranicama objavio kratko priopćenje u kojem se demantira uključivanje Rohatinskog u aktivnu politiku.

Ponukani aktualnim medijskim nagađanjima o mogućem političkom angažmanu guvernera Hrvatske narodne banke dr. Željka Rohatinskog držimo potrebnim podsjetiti na guvernerovu izjavu iz siječnja ove godine u kojoj ističe da nema nikakvih političkih ambicija i da se ni na koji način ne namjerava angažirati na predstojećim parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj. Na izjave u kojima se spekulira o guvernerovim angažmanom na spomenutim izborima u okviru određenih političkih opcija nemamo drugih komentara, navodi se u priopćenju iz HNB-a.

Pročitajte još:

- Može li ukidanje devizne klauzule postati stvarnost?

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram