Zatvori
Foto: Tijekom izgradnje na ovom projektu zaposlit će se 2400 ljudi, a u fazi poslovanja 1045...
Poslovni Puls
23/03/2011

Domaće građevinske tvrtke trebale bi graditi 1,2 milijarde eura vrijedan golf park iznad Dubrovnika

Tvrtka "Razvoj golf" koja stoji iza izgradnje golf igrališta i apartmana iznad Dubrovnika obvezala se angažirati domaće građevinske tvrtke prilikom izgradnje 1,2 milijarde eura vrijednog projekta...

HRT:

Dubrovačke građevinske tvrtke gradit će buduće golfsko igralište i prateće sadržaje na Srđu. Jučer je potpisan sporazum o suradnji između tvrtke Razvoj golf d.o.o. i Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Dubrovnik, odnosno njezine strukovne grupe za graditeljstvo.

Sporazumom se tvrtka Razvoj golf obvezala se da će u realizaciji projekta u svim građevinskim zahvatima angažirati domaću građevinsku operativu pod uvjetom da zadovoljavaju ekonomske i tehničke kriterije. Ako dubrovačke tvrtke neke poslove ne bi mogle obaviti, angažirat će se isključivo druge hrvatske tvrtke.

Tvrtka Razvoj golf namjerava graditi sportsko-rekreacijski centar s golfskim igralištima i turističkim naseljima ukupne vrijednosti oko 1,2 milijarde eura, a početak gradnje trebao bi biti 1. svibnja 2012. godine. Tijekom izgradnje na ovom projektu zaposlit će se 2400 ljudi, a u fazi poslovanja 1045. Razvoj golf je prvi strani investitor na dubrovačkom području koji će za svoj projekt u potpunosti angažirati domaće tvrtke što do sada nije bio slučaj, piše HRT.

Pročitajte još:

- Pogledajte kako će izgledati supermoderne vile iznad Dubrovnika (FOTO)

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram