Zatvori
Foto: A pod koju cijenu...
Poslovni Puls
18/03/2011

Šuker nas opet zabavlja: Hrvatska će biti jedina zemlja koja će iz krize izaći bez ičije pomoći!

Bivši ministar financija Ivan Šuker danas se ponovno ukazao pred novinarima kako bi pohvalio rad premijerke Jadranke Kosor...

Naime, Ivan Šuker danas je na HDZ-ovoj presici komentirao posljednje hrvatsko zaduženje od 1,5 milijardi dolara, ugovoreno uz kamatnu stopu koja je 0,25 posto niža od one koju je Šuker ugovorio lani u srpnju.

"Kamatna stopa je rezultat onoga što je vlada na čelu s gospođom Kosor radila u proteklih 20 mjeseci. To je ocjena investitora da vjeruju Hrvatskoj. Sigurno je da se kolegica Dalić trudila kao i svi ministri prije i poslije mene da se što bolje prezentira Hrvatsku. To je potvrda da strani investitori vjeruju Hrvatskoj. Htio to netko priznati ili ne, ali Hrvatska će biti jedina zemlja koja je iz ove ekonomske i gospodarske krize izišla bez ičije pomoći", rekao je u jednom dahu Šuker.

A pod koju cijenu?

Ne znamo koliko je politički pametno hvaliti se izlaskom iz krize u trenutku kada Hrvatska ima 336.000 nezaposlenih građana, ulični prosvjedi svaki drugi dan paraliziraju zemlju, a povjerenje poduzetnika palo je na najniže grane.

Nije bezveze ona stara "ispeci pa reci"...

Pročitajte još:

- Kada imamo ministra koji studira 21 godinu – vladin izračun plaća promašen za 250 milijuna kuna!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram