Zatvori
Foto: Jamčevinu za Sanadera mogao bi platiti njegov brat Miroslav...
Poslovni Puls
17/03/2011

Ivo Sanader uskoro bi se mogao braniti sa slobode! Mora da je neka šala u pitanju...

Kako piše Vjesnik, postoji realna mogućnost da pritvoreni bivši hrvatski premijer Ivo Sanader uskoro izađe na slobodu...

Vjesnik:

Na posljednjem ročištu koje je u slučaju ekstradicije bivšega premijera Ive Sanadera održano u Salzburgu, obrana je prvi put pred suca iznijela i mogućnost da se Sanadera tijekom postupka pusti na slobodu uz jamčevinu, potvrđeno je Vjesniku iz izvora bliskog slučaju.

Za razliku od hrvatske sudske prakse gdje su rijetki slučajevi da se osumnjičenika uz jamčevinu pusti na slobodu tijekom ekstradicijskog postupka, u Austriji, ali i drugim zemljama EU-a, to je moguće.

Premda se konkretan iznos nije spominjao, pretpostavlja se da u ovakvom slučaju on neće biti malen, te je vrlo vjerojatno da bi se moglo raditi o šesteroznamenkastoj cifri u eurima. Kako se doznaje, obrana je natuknula da bi jamčevinu za Sanadera mogao platiti njegov brat Miroslav koji živi u Innsbrucku i koji se nalazio u istome vozilu s bivšim premijerom kada ga je uhitila policija, piše Vjesnik.

Pročitajte još:

- DORH pokreće istragu protiv Sanadera zbog 3,5 milijuna kuna provizije od Hypo banke

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram