Zatvori
Foto: Utihnut će u nevjerici Republika Hrvatska, zamuknut će zviždaljke, bubnjevi i megafoni...
Poslovni Puls
15/03/2011

Boris Dežulović se pita: A što ćemo nakon pada HDZ-a?

Kolumnist Slobodne Dalmacije, legendarni Boris Dežulović napisao je još jedan odličan tekst na temu aktualne političke situacije u državi...

Donosimo najzanimljiviji dio:

Sve da su IBM-ovi stručnjaci svom superkompjuteru DeepQA, popularnom Watsonu - onome što je sa svojih petnaest terabajta RAM-a nekidan potukao dva najveća igrača u povijesti američkih kvizova – dali zadatak da od svih živih i neživih ljudi što su ikad nastanjivali ovaj planet sastavi najgoru vladu svih vremena, ne bi se njegov izbor bitno razlikovao od današnje hrvatske vlade.

Hrvatskoj se približuje sljedeća tragedija poput golemog asteroida i koja će se neminovno dogoditi za koji mjesec, kada – na ovaj ili onaj način, svejedno – vlada Jadranke Kosor odstupi, a predsjednik Josipović na televiziji objavi kako je po članku pet tog i tog zakona upravo raspisao parlamentarne izbore.

Utihnut će u nevjerici Republika Hrvatska, zamuknut će zviždaljke, bubnjevi i megafoni, stat će prosvjedni marševi i zbunjeno se gledati demonstranti, a umjesto transparenata nad glavama će im stajati od stiropora i kartona napravljeni golemi bijeli upitnici, oni što su cijelo to vrijeme neprimjetno stajali na majci svih pitanja: što nakon HDZ-a?

Ostatak sjajnog komentara pročitajte ovdje!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram