Zatvori
Foto: ZLATNA ĆUNA za najdublji džep pripala je Ivanu Šukeru, kao osobi koja je zemlju zaduživala iz dana u dan sve do njegove smjene...
Poslovni Puls
14/03/2011

Imamo cirkus: Mladi HNS-a dodijelili nagrade "Zlatna ćuna" istaknutim HDZ-ovcima

Da domaća politička scena više nalikuje na cirkus dokazuje i ova priča. Naime, mladi HNS-a upriličili su svečanu dodjelu nagrada pod nazivom "Zlatna ćuna" za osobite zasluge, doprinose i ina (ne)djela pojedinih članova HDZ-ove Vlade...

Evo i "sretnih" dobitnika...

1.  ZLATNA ĆUNA za najdublji džep pripala je Ivanu Šukeru, kao osobi koja je zemlju zaduživala iz dana u dan sve do njegove smjene, te je jedna od ključnih osoba zaslužnih za trenutno stanje u RH.

2. ZLATNU ĆUNU za inovativne izjave (da ne kažemo laži) dobio je Andrija Hebrang, osoba koja gotovo svakodnevno uveseljava javnost svojim viđenjem i interpretacijom istine.

3. ZLATNOM ĆUNOM za životno (ne)djelo nagrađen je Vladimir Šeks, osoba koja je najdugovječniji vladar (iz sjene) Republike Hrvatske, tj. osoba bez čije se dozvole ne može napraviti apsolutno ništa.

4. ZLATNU ĆUNU za karcinom sustava osvojio je Darko Milinović za svoje medicinski doprinos trovanju sustava.

5. ZLATNA ĆUNA za specijalna dostignuća dodijeljena je u grupnom svojstvu čitavoj Vladi RH kao najzaslužnijoj instituciji za postojeće stanje, a ponajprije za rekordan broj od 335 000 nezaposlenih.

6. ZLATNA ĆUNA za osiguravajuća društva naposljetku je pripala čitavom HDZ-u, stranci koja godinama stoji iza (preko)brojnih afera, odnoseći se pokroviteljski prema njihovim sudionicima.

"Bez obzira na činjenicu što premijerka Kosor posljednjih dana hvali vlastiti rad i zasluge, Mladi HNS-a smatraju da realni pokazatelji i podaci, ponajprije rekordan broj nezaposlenih te negativni gospodarski trendovi, ukazuju na loše rezultate rada Vlade", istaknuo je Igor Marović, predsjednik mladih HNS-ovaca.

Također, Mladi HNS-a ovom su akcijom pozvali Vladu da raspiše izbore u što sk

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram