Zatvori
Foto: Okreće li vjerni koalicijski partner leđa HDZ-u...
Poslovni Puls
05/03/2011

Friščić promijenio ploču: Ako do lipnja ne završimo pregovore s EU, trebaju nam novi izbori!

Prvi čovjek HSS-a danas se po prvi put počeo distancirati od koalicijskog partnera HDZ-a...

Josip Friščić danas je u Stupničkim Kutima nedaleko od Slavonskoga Broda izjavio kako će HSS tražiti raspisivanje izbora ukoliko do lipnja ne budu završeni pregovori s EU.

"Mislim da smo spremni da se za vrijeme mađarskog predsjedanja pregovori završe. Ako se to ne dogodi onda sigurno treba donijeti odluku kada na izbore, a pregovori će se završiti kada se završe. Onda je očito da to ne ovisi samo o naporima Hrvatske nego i o nekim drugima igrama unutar EU kojih je bilo i kojih će biti", rekao je Friščić.

Friščić je dodao kako nema ništa protiv anti-vladinih prosvjeda, sve dok nisu nasilni.

"Građani Hrvatske izražavaju nezadovoljstvo aktualnom vlašću kao i građani diljem svijeta", kazao je prvi čovjek HSS-a.

Iako je na kraju napomenuo kako aktualna premijerka ima punu potporu HSS-a, ovo je prvi put da se HSS ovako snažno distancirao od svog koalicijskog partnera - HDZ-a.

Sigurno je da u ovom trenutku HSS razmišlja političkim poenima koje može zaraditi za vrijeme prosvjeda i anti-europskog raspoloženja.

Samo sumnjamo da će građani preko noći zaboraviti da je HSS već godinama vjerni partner HDZ-u i za vrijeme Sanadera i za vrijeme Kosor...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram