Zatvori
Foto: Šprajc ostaje na poziciji izvršnog
Poslovni Puls
02/03/2011

Zoran Šprajc od sada će voditi samo središnji nedjeljni dnevnik na HTV-u

Vjerojatno najomiljeniji TV voditelj Zoran Šprajc od sada će voditi samo HTV-ov nedjeljni središnji Dnevnik...

Na mjestima voditelja Dnevnika HTV-a tijekom radnog tjedna izmjenjivat će se Sandra Križanec i Ivan Jabuka, a Zoran Šprajc i dalje ostaje na poziciji izvršnog urednika.

"Mislim da je nedjelja definitivno dan koji je slabiji što s tiče dnevnih događanja i ostavlja ti kao novinaru mjesta za tjedne događaje, analize, dublje istraživanje neke situacije ili slučaja. Shvatio sam da me to nakon svega više zanima od vođenja dnevnih izdanja. Zamorili su me i pokušaji u posljednje vrijeme da se stvari dovedu u red u redakciji Dnevnika", izjavio je danas Šprajc za SlobodnuDalmaciju.

Lako je iz njegovog ponašanja i izjava čitati da je zamoren svakodnevnim pritiscima na redakciju Dnevnika koji dolaze s različitih političkih instanci centara moći, ali i iz odnosa s kolegama koje pripadaju suprostavljenom, desničarskom klanu na Prisavlju. Dodatan stres prouzročilo mu je i pisanje jednog domaćeg tabloida o navodnoj izvanbračnoj vezi koju ima s kolegicom Martinom Kiseljak, zaključuje novinarka SlobodneDalmacije.

Pročitajte još:

- Zoran Šprajc: Prosvjedovali mi ili ne, propast je sigurna!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram