Zatvori
Foto: Oporba ne stoji iza organizacije i financiranja anti-vladinih uličnih prosvjeda...
Poslovni Puls
02/03/2011

Radimir Čačić namjerava tužiti Vladu zbog laži i kleveta!

Predsjednik HNS-a danas je najavio kako namjerava podići tužbu protiv Vlade zbog optuživanja oporbe za financiranje i organiziranje uličnih anti-vladinih prosvjeda...

"Nikada se nitko iz HNS-a nije sastajao s bilo kim iz organizacije Facebook prosvjeda i branitelja. HDZ je brod luđaka bez kormilara", rekao je Radimir Čačić. Potvrdio je kako će sutra podignuti tužbu protiv Vlade zbog optuživanja oporbe za financiranje i organiziranje uličnih anti-vladinih prosvjeda.

"Zakon kaže da onaj tko ima spoznaju o kaznenom djelu, treba to prezentirati pravnoj državi, što je trebao učiniti i Pavić (glasnogovornik Vlade), a ne baviti se ovako opasnim insinuacijama. To je kleveta koju, ovaj put, neće moći zaštiti imunitet jer je rečena na  javnoj televiziji, a ne u Saboru kao sve dosadašnje klevete", rekao je sinoć Čačić prilikom gostovanja u HTV-ovom Dnevniku3.

"U Hrvatskoj stasa jedna mlada generacija, koja je bez zadrške spremna izreći svoje stavove i svoja nezadovoljstva, što je dobar znak, no antieuropske, anticivilizacijske poruke i crnilo prošlosti, koje izlaze iz ultradesnih opcija braniteljskog segmenta prosvjeda to nisu. Svima je jasno da velika većina građana i branitelja Hrvatske ne izlazi na prosvjede, nego očekuje rješenje u promjeni vlasti na izborima", dodao je Čačić.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram