Zatvori
Foto: Učinili smo nešto važno, spasili smo proračun, zamrznuli smo ga za ovu godinu!
Poslovni Puls
01/03/2011

Umorno lice Jadranke kosor: Trebaju nam mir i stabilnost da bismo uspjeli!

Dok je vani nekoliko stotina prosvjednika klicalo "Jadranka odlazi", "HDZ odlazi", aktualna premijerka družila se s poslodavcima na dodjeli Zlatne kune u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu...

Prisutni su komentirali kako premijerka ne izgleda nimalo raspoloženo, što nije ništa čudno s obzirom na posljednja događanja i masovne anti-vladine prosvjede.

Jadranka Kosor i dalje niti jednom rečenicom ne želi spomenuti nezadovoljstvo građana koje se počelo prelijevati na ulice.

"Učinili smo nešto važno, spasili smo proračun, zamrznuli smo ga za ovu godinu! Sve smo to uspjeli zahvaljujući činjenici da smo mnoge rezove napravili, smanjili smo prava u prošloj godini za tri milijarde i sedamsto milijuna kuna", kazala je sinoć premijerka s govornice.

"Učinili smo sve što smo smatrali da je nužno da dodatno ne smanjujemo plaće i mirovine. Oni kažu da treba smanjit proračun za 10, 15 milijardi! Ali ne govore drugi dio rečenice, a to je da bi onda morali srezati socijalne kategorije, smanjiti plaće i mirovine, doplatak za djecu, rodiljne naknade. Ulaganje u djecu i mlade obitelji jest ulaganje u gospodarstvo", dodala je.

Ako je pitati Kosor, Hrvatskoj sada trebaju samo mir i stabilnost, a ne prosvjedi...

"Trebaju nam mir i stabilnost da bismo uspjeli!"

Hoće li masa nezadovoljnih građana više imati strpljenja za ovakve političke poruke - nismo baš sigurni...

Pročitajte još:

- Simpatizeri HDZ-a po nalogu vrha stranke moraju pisati pisma potpore Jadranki Kosor!?

Foto:Vlada.hr

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram