Zatvori
Foto: Lepa i skupa...
Poslovni Puls
28/02/2011

Srpski turisti nisu previše zainteresirani za Hrvatsku prvenstveno zbog (pre)visokih cijena...

Hrvatska je  zemlja partner ovogodišnjeg 33. međunarodnoga beogradskog sajma turizma, gdje sudjeluje čak 900 izlagača na više od 35 tisuća kvadrata...

"Deset dana u Grčkoj na Krfu s prijevozom, ali bez hrane, u lipnju i rujnu nudimo samo za sto eura, a u Hrvatskoj sedam dana bez prijevoza na bazi polupansiona stoji 250 eura", kaže Mima Milović iz agencije Belv Travel.

Hrvati su, inače, ove godine došli s puno optimizma u Beograd. Sa šibenskog područja došlo je 50-ak predstavnika. Posebno zapažen je zajednički nastup Murtera, Tisnoga i Pirovca i murterske klape Meva. Uz dalmatinske pjesme popodne su gosti mogli uživati i u gastrodelicijama murterskog kraja, piše Slobodna Dalmacija.

"Ostvarili smo značajne kontakte, pored ostalog i sa gradonačelnikom Smedereva. Naša poruka je kratka. Dođite na naš lijepi Jadran. Vama treba ugodan odmor, a nama novca", kaže Ante Šparica, načelnik općine Tisno koji sve vrijeme sajma nije skidao šibensku kapu s glave. Beogradski sajam je jedna od najjačih sajamskih manifestacija u ovom dijelu Europe. Kroz sajamske hale u četiri dana prošle godine prošlo je više od 55 tisuća posjetitelja, a ove godine očekuje se i više, prenosi Slobodna.

Ove godine veći broj srpskih turista očekuje se na širem dubrovačkom području nakon uvođenja redovne zrakoplovne linije Beograd - Dubrovnik.

Pročitajte još:

- Hrvatska: Letujte tamo gde su vam roditelji ratovali !? (slika)

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram