Zatvori
Foto: Biti će ovo jedna od najgorih PR katastrofa još otkada se Ljubo Jurčić kandidirao za premijera...
Poslovni Puls
28/02/2011

Simpatizeri HDZ-a po nalogu vrha stranke moraju pisati pisma potpore Jadranki Kosor!?

Rekli bismo - bizarno. Kako danas piše Večernji list, vrh HDZ-a "naredio" je svojim simpatizerima (ne znamo gdje će danas pronaći takve) da pišu pisma Vladi u kojima hvale sve što HDZ i Jadranka Kosor čine u borbi protiv ekonomske krize...

Budući da je predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar pozvao građane da pošalju pisma predsjednici Vlade i, kao što je poznato, skupio je više od 61 tisuću potpisa, cilj je HDZ-a skupiti najmanje 220 tisuća pisama, koliko je i članova HDZ-a, piše Večernji list.

Među članstvom HDZ-a ta inicijativa nije baš najbolje prihvaćena pa se tako iz Vlade ne čuje koliki je broj pisama do sada stigao na adresu premijerke Kosor, odnosno u Banske dvore. Kako bi se prikrila prava ideja, čelnicima lokalnih organizacija HDZ-a dani su napuci da se pokuša angažirati i ljude koji simpatiziraju tu stranku, kao i obične građane. Međutim, kako doznaje Večernji list od nekoliko tih čelnika, poprilično je teško pronaći ljude koji su spremni hvaliti napore Vlade. Navodno su i hadezeovci svjesni toga da su takva pisma kontraproduktivna i da će u očima javnosti u najmanju ruku biti ismijani.

Ukoliko aktualni politički vrh HDZ-a ovo zaista pokuša sprovesti u djelo, biti će to jedna od najgorih PR katastrofa još otkada je Ljubo Jurčić kandidiran za hrvatskog premijera.

Pročitajte još:

- Jadranka Kosor: Birajte – prosvjedi ili Europska Unija!

Foto:Vlada.hr

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram