Zatvori
Foto: HNS razmišlja o podizanju tužbe za klevetu protiv Vlade...
Poslovni Puls
28/02/2011

Radimir Čačić: Laž je da oporba stoji iza nasilnih prosvjeda! Najavljuje se i tužba...

Predsjednik HNS-a, Radimir Čačić danas je na press konferenciji odbacio optužbe HDZ-a da oporba stoji iza uličnih prosvjeda koji su se u određenim situacijama pretvorili u nasilne prosvjede...

"Politika HDZ-a, gospodarski i moralni krah ove Vlade te njena odgovornost u slučaju Purda, u kojem je propustila zaštiti zakonska prava hrvatskog građanina i branitelja, bili su okidač za ove prosvjede. Dovoditi u vezu oporbu i HNS s nasiljem i prosvjedima prljava je kleveta s čime se nedvojbeno slažu i u policiji. Očekujemo provođenje sankcija nad odgovornima u Vladi", kazao je Radimir Čačić, predsjednik HNS-a, u obraćanju medijima na temu protuvladinih prosvjeda.

"Vlada koja je za svaki dan opstanka na vlasti spremna žrtvovati nasilje, nerede i ultradesničarske opasne poruke je vlada koja nas gura u sve dublje u propast. Jedino rješenje su legalni izbori odmah. Svi oni koji se zavaravaju da su rješenja u krvi i neredima  ne žele dobro ovoj zemlji", dodao je Čačić.

Na pitanje razmišlja li HNS o podizanju tužbe za klevetu protiv Vlade odgovara:

"Apsolutno. Ukoliko se, u najkraćem mogućem roku, Vlada jasno ne ogradi od vlastitih izjava i ne ukaže, na što je obvezna i po zakonu, na stvarno odgovorne za financiranje i organiziranje nasilja na zagrebačkim ulicama, morat ćemo reagirati i tužbom."

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram