Zatvori
Foto: Tko je novi tajanstveni strateški partner Gorana Štroka...
Poslovni Puls
25/02/2011

Grupacija Lukšić preuzela luksuzne hotele Gorana Štroka?

Je li grupacija Jadranski luksuzni hoteli (JLH) dobila konačnog strateškog partnera, zasad još nije potvrđeno službeno. Neslužbeno se, naime, doznaje, a što je objavio i jedan dubrovački portal, kako je grupacija Lukšić preuzela hotele Gorana Štroka...

Podsjetimo, grupacija JLH zapala je u financijske probleme. Navodno je dug prema bankama koji u Dubrovniku imaju četiri hotela, Excelsior, Bellevue, Dubrovnik Palace sa pet zvjezdica i Kompas sa tri zvjezdice te Grand hotel Bonaviu u Rijeci, dosegao 120 milijuna eura, piše Dubrovački.hr.

Iz JLH-a su početkom listopada prošle godine potvrdili kako zadnjih godinu i pol dana vode ozbiljne pregovore s potencijalnim strateškim partnerima o čemu su već više puta govorili u javnosti.

"U ovom trenutku grupacija Adriatic Luxury Hotels i banke partneri EBRD i IFC odabrali su svjetski poznatu kompaniju s kojom se vode ozbiljni razgovori o strateškom partnerstvu", odgovorili su nedavno u JLH-u na upit o novom strateškom partneru.

Tko je tajanstveni novi strateški partner, sigurno ćemo saznati uskoro...

Pročitajte još:

- Što se točno događa sa Štrokovim Jadranskim luksuznim hotelima?

- Štrok nema love za vraćanje kredita, pa EBRD razmišlja o prodaji svog udjela

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram