Zatvori
Foto: Potpisi će uskoro i službeno biti uručeni Vladi RH...
Poslovni Puls
23/02/2011

Lesarovi Laburisti prikupili 61.648 potpisa za ostavku aktualne HDZ-ove Vlade

Završila je velika akcija prikupljanja potpisa otvorenom pismu Vladi u kojem se poziva na ostavku Jadranka Kosor i ostatak HDZ-ove Vlade. Laburisti, na čelu s Dragutinom Lesarom ne kriju zadovoljstvo prikupljenim brojem potpisa...

Svojim potpisom ostavku Vlade zatražilo je 61.648 građana i građanki. Ovo je prva ovakva akcija u Hrvatskoj i iako je bez formalno pravnog značaja, građanke i građani su ovim putem izrazili svoj stav i uputili vrlo jasnu poruku Vladi.

Za Hrvatske laburiste – Stranku rada ovo je jednako tome kao da se na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu okupilo više od šezdeset tisuća ljudi. Napominjemo kako smo cijelu akciju provodili javno te se nismo sakrivali iza formalnih ili neformalnih grupa. Nikoga osim građana i građanki nismo zvali u pomoć i zbog toga smatramo kako je ova akcija polučila dobar rezultat, ističu Laburisti na svojoj web stranici.

Zahvaljujemo se svima koji su svojim potpisom na pismo izrazili svoj stav, ali hvala i onima koji se zbog vlastite socijalne egzistencije nisu usudili potpisati. Naime, mi razumijemo strah koji je prisutan u velikom broju građana i građanki. Ni mi sami nismo ni slutili da ćemo dočekati ovakva vremena.

U ovom trenutku od svih korupcija, najgora je ova politička koja ne bira sredstva kako bi zaštitila one koji drugačije ne znaju biti u službi građanki i građana, ističu Laburisti.

Potpisi će uskoro i službeno biti uručeni Vladi RH.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram